Open Kampioenschap De Bilt-Bilthoven-Zeist is gestart

Het Open Kampioenschap De Bilt-Bilthoven-Zeist is van start gegaan. 27 deelnemers waren present in Zeist om de 3 ronden van 20 min. pp (zonder increment) te spelen. De bekende rapid-kanonnen uit Zeist en De Bilt maakten er een spannende maar ook zeker warme avond  van. De temperatuur steeg in de zaal tot flinke waarden, maar de schakers bleven hun plannen uitdenken en uitvoeren. Berend en Thijs verzorgden de indelingen en resultaat verwerkingen en na verrassende uitslagen werd de volgende tussenstand opgemaakt:

Vrijdag 29 september volgt de tweede en beslissende dag in De Bilt, wie mag aan het einde van die avond na flinke strijd over 3 vervolgronden de OK-bokaal in ontvangst gaan nemen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *