Uitslagen 33e ronde interne competitie

De slotronde van de interne competitie beloofde een spannende te worden, drie spelers hadden namelijk nog kans op de eindoverwinning. Manuel stond bovenaan met 932,2 punten gevolgd door Jelle met 909 en Thijs met 900,7. Vanwege de slotronde bij de jeugd (A1A2B1) speelde Jelle niet mee maar verdiende op deze manier wel 32,7 punten en ging zo in ieder geval tijdelijk Manuel voorbij. De veronderstelling was dat Manuel het zou moeten opnemen tegen Camiel en beide heren hadden zich hier uitgebreid op voorbereid maar dat bleek allemaal voor niets te zijn geweest toen het programma opeens René – Manuel aangaf. Een remise volstond om het kampioenschap binnen te slepen maar Manuel wou het seizoen in stijl afsluiten en ging vol voor de winst, René had gedurende de partij zeker wat kansen maar in het eindspel toonde Manuel zich de betere en werd zo kampioen, gefeliciteerd! Thijs zou nog de tweede plek kunnen afpakken van Jelle maar moest daarvoor wel winnen van een top-10 speler, helaas bleken deze niet beschikbaar dus mocht de overtuigende overwinning tegen Timo ook niet meer baten.

Voor de liefhebber heb ik ook nog even geïtereerd maar daar kwam nagenoeg dezelfde top-10 uitrollen, alleen Camiel en Sjoerd zouden van plaats wisselen. Oftewel, volgend seizoen wederom geen iteratie.

  • René – Manuel 0-1
  • Thijs – Timo 1-0
  • Camiel – Berend 0-1
  • Ron – Oscar 1-0F
  • Maarten – Nolan 0-1
  • Joop: oneven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *