Succes voor DBC-jeugd op SGS Grand Prix toernooi

Zaterdag 20 april werd in het HF Witte Centrum één van de SGS Grand Prix toernooien gehouden waaraan wel 190 deelnemers van zeer jonge leeftijd (tot aan 17 jaar) aan deelnamen. Uit vele windstreken kwamen zij naar de Bilt en streden in groepen van 8 spelers om de diverse prijzen per groep. Ook DBC was vertegenwoordigd met wel 17 jonge deelnemers. In de 7 partijen die zij hebben gespeeld zetten zij hun beste beentje voor en 6 van hen behaalden een prijs in hun groep.

Deze spelers van DBC waren:

Oscar de Vos van Steenwijk, Hugo Waanders, Louay Nejmil, Liam van der Horst, Fabricio Oedit Doebe, en Tobias van der Ploeg. Trots poseerden zij met hun behaalde beker en dat werd als volgt vastgelegd op de gevoelige plaat.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *