Er was een bestuursvergadering

Een nieuwe penningmeester voor de komende 3/6 jaar is in aantocht.
Naar een nieuwe secretaris wordt gezocht want René houdt er na 1 jaar mee op, want hij gaat mogelijk vanwege een verhuizing de club verlaten. Voorzitter Dick heeft voor het zoeken naar een nieuwe secretaris een oude zaklantaarn van nieuwe batterijen voorzien.
Op 7 juni is er een extra clubavond gepland met simultaan voor de jeugd en rapid of snelschaak voor de senioren.
Met ingang van het nieuwe seizoen gaan de 5 sterkste jeugdspelers over naar de senioren en krijgen zij geen les meer bij de jeugd. Afhankelijk van de beschikbare begeleiding zal er ook een remmend beleid worden gevoerd op de aanwas van nieuwe jeugdleden om het aantal jeugdleden op maximaal 50-55 te houden, het aantal dat thans is bereikt.
Het Schaakpraatje zal worden verrijkt met een rubriek ‘mooie, leuke of dubieuze schaakfragment(en)’.
Er wordt ook nagedacht over een gezellig etentje op 14 juni als afsluiting van de externe competitie van de senioren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *