23 febr – Thematoernooi met openingen van Onno Kooy

Komende vrijdag spelen we het thematoernooi met de openingen van Onno Kooy. Aanmelding vanaf 19.30 uur, aanvang 20.00 uur.

We spelen vier partijen van 15 min + 5 sec. per persoon. Elke ronde wordt voorafgegaan door een korte uitleg van de verplicht te spelen opening en de beginopstelling van de partij. De indeling door de wedstrijdleider bepaalt of men de partij met wit of met zwart vanuit de opstelling verder moet spelen. Onno had enige voorkeur voor de zwarte stukken en dat zie je terug in de vier openingen die in de diverse rondes aan bod komen en dat zijn:

Het Marshall gambiet geactiveerd vanuit zwart                                                                                                                                      Het Wolga gambiet geactiveerd vanuit zwart                                                                                                                                          De Torre opening geactiveerd vanuit wit                                                                                                                                                  De Ulvestad geactiveerd vanuit zwart

Op naar een mooie en gezellige speelavond met deze vier openingen!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *