Uitslagen 15e ronde interne competitie

In de 15e ronde kregen de koplopers de deksel op de neus. Leider Jelle zag tegen Nolan een zet over het hoofd en moest zijn meerdere erkennen, nummer drie Thijs was niet opgewassen tegen de openingkennis van Camiel, en nummer vier Manuel kwam er niet door tegen Eric. Nummer twee Berend won wel en doet zo een gouden zaak, het spel was tegen Dirk-Jan nogal matig maar op de kritische momenten de beste zet spelen doet wonderen.

Door zijn winst op Jelle stijgt Nolan in de tussenstand met stip van 21 naar 15.

  • Nolan – Jelle 1-0
  • Berend – Dirk-Jan 1-0
  • Thijs – Camiel 0-1
  • Eric – Manuel ½½
  • Joop – Simon ½½
  • Nian – Frank 0-1
  • Wobbe – Sietze 1-0
  • Peter: oneven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *