DBC A1 schaakt in Leidsche Rijn

Zaterdag 11 november was de derde speeldag van de Jeugd Club Competitie (JCC), de landelijke competitie voor de jeugd. DBC A1 (11-11 bestaande uit Jelle, Kevin, Jorik en Sjoerd) had op de eerste en tweede speeldag in totaal 4 matchpunten verzameld waarmee het team op de twaalfde plaats stond (van de 24 deelnemende teams).

Op 11 november verliep het in het Leidsche Rijn College wat stroef: tegen Almere werd het 2-2 dankzij een overwinning van Jorik. Maar tegen DSC uit Delft werd slechts een halfje gescoord, ook op naam van Jorik. Daarmee zakt het team naar de veertiende plaats.
Op 9 december is de laatste speeldag in Amstelveen. Alle kans om nog in het linker rijtje te eindigen!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *