Uitslagen 7e ronde interne competitie

De Over de Veghtzaal was goed gevuld afgelopen vrijdagavond met externe wedstrijden van DBC 2 en DBC 4, alsmede acht partijen voor de interne.

Manuel en Jelle hadden blijkbaar zin in een lange partij want het duurde maar liefst twee uur en 32 zetten voordat er überhaupt iets geruild werd. In tijdnood offerde Jelle een stuk voor twee pionnen en een aanval, maar zag daarbij een sterke defensieve zet over het hoofd waarna het allemaal erg lastig werd. Camiel had dan juist weer geen zin in een lange partij want hij liet zich al na 21 zetten (onnodig) mat zetten. Voor Thijs pakte het lopereindspel tegen Jan Schepers verkeerd uit omdat de pionnen voor hem op de verkeerde kleur stonden. Dick kwam tegen Eric wel heel goed weg met een remise.

In de stand neemt Berend de leiding weer over maar Manuel en Jan Schepers zijn de laatste weken sterk in opkomst.

  • Manuel – Jelle 1-0
  • Berend – Camiel 1-0
  • Jan Schepers – Thijs 1-0
  • Eric – Dick ½½
  • Jan van Lopik – Joop ½½
  • Kees de Graaf – Patrick ½½
  • Maarten A. – Lukas 0-1
  • Ramy – Nian 1-0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *