Uitslagen 2e ronde interne competitie

Een mooie opkomst afgelopen vrijdag was goed voor in totaal negen partijen. Op de verschillende borden viel genoeg actie te beleven, waarbij vooral de topper tussen Thijs en Manuel nogal wat wenkbrauwen deed fronsen. De opening was namelijk uitermate dubieus (+2,3 na de eerste zet), de structuren onnavolgbaar, en één van de lopers leek wel heel erg op een pion. Blijkbaar zijn deze dingen in het schaken niet zo belangrijk want de beslissing viel pas na zetdwang in een pionneneindspel.

  • Thijs – Manuel 1-0
  • Dick – Jelle 0-1
  • Ron – Berend 0-1
  • Jan Schepers – Eric 1-0
  • Frank – Henri ½½
  • Joop – De Biltenaer 1-0
  • Lukas – Nian 1-0
  • Oscar – Timo 1-0
  • Rick – Sjoerd 0-1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *