DBC2 houdt stand!

DBC2 stond met drie gewonnen wedstrijden bovenaan maar moest vrijdag uit spelen tegen Amersfoort3, eveneens met drie gewonnen wedstrijden. Een wedstrijd die wel eens beslissend zou kunnen zijn voor het kampioenschap. Het werd een enerverende avond.

Nolan leek lang gelijk te staan maar kon ineens doordrukken. Frank stond de hele avond wat beter en dat bleef ook zo. Maurits leek na enkele zetten al volledig verloren te staan maar wist zich staande te houden en kwam zelfs royaal op winst te staan. Helaas, toch nog stukverlies en een nul. Ook Bart had een moeilijke avond en miste net toen het beter leek te gaan een cruciale zet. Tussenstand 2-2. Boudewijn stond moeizaam en ging uiteindelijk ten onder. Gelukkig is dan Jan Schepers paraat, intern en extern onoverwinnelijk dit jaar. Twee pionnen voor, maar nog minder dan een minuut op de klok. Wij als omstanders letten meer op de klok dan op de pionnen, en beleefden onrustige momenten bij het steeds verder wegtikken van die klok. Jan leek het niet te deren en het ging goed… Eindstand 3-3 en we blijven met 1 bordpunt voorsprong bovenaan staan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *