Start interne beker

Net als vorig seizoen wordt de beker weer gespeeld met Fischer random, met als startopstelling in de eerste ronde LLDTKTPP (#864). In de opzet is verder ook niks gewijzigd, dus twee partijen van 40+5 tegen dezelfde tegenstander en bij gelijke stand loten, met uitzondering van de finale.

In de uitslagen viel er één grote verrassing te bespeuren, Manuel werd eruit geknikkerd door Timo! Na de eerste partij leek er nog niks aan de hand maar in de tweede partij kwam Timo langszij met een verwoestende koningsaanval bestaande uit twee paarden en een dame, waarna hij ook nog eens de loting wist te winnen.

 • Patrick – Bart 2-0
 • Ron – Frank 1-1
 • Simon – Ramy 0-2
 • Thijs – Joop 1½½
 • René – Oscar ½ – 1½
 • Manuel – Timo 1-1
 • Berend – Nolan 2-0
 • Dick – Valeriy ½ – 1½
 • Sietze – Dirk-Jan 0-2

Het is altijd een beetje puzzelen hoe het verder moet na de eerste ronde want er zijn natuurlijk nooit precies 2x spelers. Daarnaast spelen er ook nog zaken zoals externe wedstrijden, spelers die op vakantie gaan etc. Momenteel staat het er zo voor:

 • Sowieso gekwalificeerd voor de kwartfinale: Berend, Dirk-Jan, Ramy
 • Eventueel veroordeeld tot het spelen van een extra ronde: Oscar, Thijs, Valeriy
 • Sowieso een extra ronde moeten spelen: Ron, Timo

Dit alles zal worden geloot volgende week vrijdag, partijen dienen te worden gespeeld voor het eind van het jaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *